Novinka! Nabízíme moderní klimatizace

7. 6. 2024

Klimatizace je velmi žádanou součástí každé nemovitosti. Není divu. V létě prostor zchladí na příjemné teploty a v zimě funguje jako topení. Nově proto nabízíme moderní klimatizace, které společně s fotovoltaickou elektrárnou vytváří skvělou kombinaci, díky které ušetříte nemálo peněz za energie.

Proč se vyplatí investovat do klimatizace?

Vytváří příjemnou a stabilní teplotu

Klimatizaci domácnosti ocení především v létě, kdy venkovní teploty na teploměru přesahují únosnou mez. Klimatizace v interiéru dokáže vytvořit velmi příjemnou a stabilní teplotu, při níž si tělo skutečně odpočine. V zimě poté funguje jako topení, díky němuž efektivně vyhřejete celý prostor. Tento systém má jednu nespornou výhodu - vede ke značnému snížení nákladů za energii a provoz.

V kombinaci s fotovoltaickou elektrárnou za provoz klimatizace ušetříte

Dalším důvodem, proč se vyplatí investovat do klimatizace je, že kombinováním s fotovoltaickou elektrárnou ušetříte za její provoz značné peníze. V létě je fotovoltaická elektrárna schopna vytvořit mnoho energie, kterou může použít právě na provoz klimatizace. Jedná se o velmi chytré, výhodné a ekologické řešení, které v parných dnech skutečně oceníte.

Jaké výhody klimatizace přináší?

 

1. Zvyšuje produktivitu 

Klimatizace může pomoci výrazně zvýšit produktivitu pracovníků. Je všeobecně známým faktem, že v teplejším prostředí se špatně pracuje, pracovníci jsou unavení a klesá jejich soustředěnost. Klimatizace zajišťuje v místnosti příjemnou teplotu, takže nedochází k vyčerpání a zvyšuje se výkonnost a efektivita

2. Zvyšuje hodnotu nemovitosti

Nemovitosti vybavené klimatizačními systémy mají obvykle vyšší hodnotu než nemovitosti, které klimatizaci nemají, neboť obyvatelům domu či bytu poskytuje komfort a větší životní pohodlí. Kvalitní klimatizace také dokáže dokáže zabránit vzniku plísně a vlhkosti, přispívá tak tedy k dlouhodobé udržitelnosti budovy.

3. Zvyšuje komfort

Během horkých letních dnů klimatizace pomáhá obyvatelům interiéru udržovat příjemnou teplotu podle požadovaných preferencí. Zajišťuje tak vskutku příjemné klima, v němž si odpočinete, dosáhnete kvalitnějšího spánku a v důsledku toho i většího pocitu pohody. 


4. Zvyšuje energetickou účinnost

Další výhodou je, že klimatizace moderního typu dokáží chladit prostor s minimálním využití energie. Pokročilé technologie a regulace umožňují klimatizačním jednotkám efektivněji využívat energii a minimalizovat ztráty. Správně dimenzované a účinně instalované systémy mohou snížit spotřebu energie až o 30 % oproti starším modelům. V kombinaci s fotovoltaickou elektrárnou poté snížíte náklady na úplné minimum.

Instalujeme moderní klimatizace - na klíč, rychle, za nízké ceny

Naše nástěnné klimatizace jsou moderní, spolehlivé, tiché a za nízké ceny. Splňují nejvyšší standardy výkonu. Vynikají unikátním designem, a tak se báječně hodí do bytů a rodinných domů, kde podtrhnou celkovou krásu prostoru. Náš zkušený a profesionální tým se postará o celý proces montáže a realizace na klíč a rychle, abyste mohli zařízení začít využívat v co nejkratším čase od objednávky a užívat si komfortního prostředí v letním a poté i zimním období.

Parné dny jsou již za dveřmi. Chcete si odpočinout v klimatizovaném prostředí?

Rádi Vám namontujeme klimatizaci rychle, bez zbytečných prodlev a na klíč.

TO CHCI